Hledáme ambasadory! Přidej se k nám a staň se tváří naší značky

Ahoj, influenceři! 👋

Pokud se cítíš nadšený pro spolupráci s autentickou značkou, která staví na skutečných lidech a opravdových hodnotách, právě teď máš skvělou příležitost! Hledáme nové ambasadory pro naši značku a rádi bychom, abys byl/a jedním z nich.

Nezáleží na tom, jestli máš desítky tisíc sledujících. Nám jde o něco jiného – chceme spolupracovat s influencery, kteří mají opravdový vztah ke své komunitě, jsou aktivní a přinášejí hodnotu svým sledujícím. Pokud máš chuť tvořit a být součástí něčeho většího, jsi přesně ten/ta, koho hledáme!

Co od tebe očekáváme? Autenticitu, otevřenost. Nezáleží nám na dokonalosti, ale na upřímnosti a aktivním přístupu. Chceme s tebou pracovat, pokud máš vášeň pro to, co děláš, a chceš to sdílet se svou komunitou.

A co nabízíme? Produkty, které budeš milovat a které ti přinesou radost. Pro své sledující slevové kódy na naše produkty. Možnost být součástí značky, která si zakládá na opravdovosti a dobrých vztazích. A hlavně – podporu a spolupráci, která tě bude bavit.

Neboj se nám ozvat, i když nejsi "velký influencer." Hledáme právě tebe, pokud věříš v to, co děláš, a máš chuť společně růst. 💪

Těšíme se na tebe! Ozvi se nám na info@silakonopi.cz. Napiš něco o sobě, pošli odkaz na své účty na sociálních sítích a my se ti ozveme.